Narodna knjižnica Dugopolje

6. Glas ̮̑ na riječ – Andrijana Grgičević

6. glasna riječ slika plakata

Dragi naši, tradicionalna kulturna večer koju pripremamo svake godine uoči blagdana Sv. Mihovila i Sv. Jeronima, te Dana općine Dugopolje, održat će se i ove godine! I to u petak, 18.9. s početkom u 18,30 sati.
Ovogodišnja 6. Glas ̮̑ na riječ ugostit će divnu dječju književnicu Andrijanu Grgičević koja će, uz svoje lijepe priče i roman Srcohvat, donijeti i slatka iznenađenja za sve malene posjetitelje.
Svirat će nam djeca glazbenici iz KUD-a Pleter, veselimo se čuti koliko su vrijedno vježbali u protekloj godini.

Poslije ovog književnog i dječjeg druženja, u 19,30 sati otvorit ćemo izložbu radova nastalih na nedavno održanoj drugoj po redu Wine&Art radionici. Ovu veselu i produktivnu radionicu organizirala je Udruga DAR u suradnji s mentorima slikarima iz Udruge BEAT (Split). Motivi radova uzeti su iz legende o vilama i Balića dubu, i vjerujemo da će vas pojedini zbilja oduševiti.

Broj sudionika, zbog epidemioloških mjera, ograničen je na 35. Bit će dovoljno mjesta za sve koji žele doći, jer i na trgu ispred Doma će biti dodatnih sjedalica. Molimo da nosite maske za lice, poštujete distancu i sve ostale mjere koje nam, ipak, postaju normalne. Vidimo se na, usprkos svemu, ugodnom i veselom druženju!

Skip to content